088 548 86 34

Afkitten

Problemen met afkitten? Kitvoegen lost het voor u op.

Het afkitten van uw badkamer, ramen, plinten, tegels of douchecabine doet u niet zomaar. Dit is een pittige klus die goed uitgevoerd moet worden. Wij geven u tips en trucs om afkitten makkelijker te maken, bijvoorbeeld over kit verwijderen.

Heeft u hulp nodig? Vraag dan een offerte aan en wij komen bij u langs!

Waarom moet ik iets afkitten?

Er zijn verschillende redenen waarom afkitten belangrijk is.

Een goede kitlaag:

  • houdt vocht, warmte, kou en wind tegen.
  • is isolerend en resulteert in besparingen op stookkosten.
  • voorkomt dat er schimmel groeit in kieren en op vochtige plekken.

Kitvoegen.nl helpt u graag door het geven van een passend advies over afkitten. Wij informeren u graag over het beste kitwerk voor bijvoorbeeld ramen of badkamers, het realiseren van een waterdichte afdichting et cetera.

De experts van Kitvoegen.nl komen graag bij u langs om uw kitwerk te verzorgen.

Wat voor kit nodig voor afkitten?

Om afkitten optimaal te kunnen uitvoeren, zijn er verschillende soorten kit ontwikkeld. De bekendste kitsoort is sanitairkit. Deze elastische kitsoort is ideaal voor vochtige ruimtes.

De basis van sanitairkit bestaat uit siliconenrubber. Deze kit is schimmelwerend en nagenoeg onderhoudsvrij. Bovendien hecht deze kit zich aan vrijwel iedere ondergrond!

Voor het afkitten van drogere ruimtes raden wij van Kitvoegen.nl een andere kit aan, namelijk een siliconenkit. Deze is iets minder elastisch dan sanitairkit en hecht zich vooral goed aan diverse metalen, hout en kunststof.

De experts van Kitvoegen.nl weten precies welke kitsoort voor welk product gebruikt moet worden. Wij geven u daar graag advies over. Op die manier krijgt u zo mooi mogelijk resultaat!

Wat kunnen wij voor u afkitten?

Veel mensen onderschatten de hoeveelheid kitwerk die in een huis verwerkt zit. Ook het afkitten zelf is geen gemakkelijke klus.

Het grootste probleem is om de hoeveelheid per keer te bepalen. Bij te weinig kit ontstaan er geultjes. Als er teveel kit is aangebracht en er moet worden afgestreken kan dit lelijke gevolgen hebben. Kitvoegen.nl geeft u daarom graag advies voor een mooi resultaat. Bij het afkitten kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Zakelijke markt

Ook op de zakelijke markt verzorgen wij kitwerkzaamheden. Zo voeren wij kitwerk uit voor diverse bouwmaatschappijen van nieuwbouwprojecten. Maar ook voor het afkitten van zwembadenscheepvaart en tunnels bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast is renovatie ook een dienst die wij aanbieden. Door onze ruime vakkennis en jarenlange ervaring is dit geen probleem voor Kitvoegen.nl.

Wilt u meer weten over afkitten?

Neem dan direct contact met ons op!

Wij zijn onder andere actief in de regio’s:

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.