088 548 86 34

Ramen afkitten

Ramen kitten is een belangrijke klus. Het is daarom belangrijk dat het afkitten van uw ramen op de juiste manier wordt uitgevoerd. Kitvoegen.nl kan u daarbij helpen. Wij geven u advies of kunnen uw ramen afkitten! Wij zijn al meer dan twintig jaar actief op de kitmarkt en kunnen u dus uitstekend van dienst zijn.

Afkitten van ramen is belangrijk

Eén van de redenen waarom het afkitten van ramen belangrijk is, is het feit dat er anders veel warmte verloren gaat. Hierdoor moet u de kachel hoger zetten wat extra stookkosten met zich meebrengt. Daarnaast kan er, wanneer uw ramen niet goed zijn afgekit, vocht binnenkomen. Door de kleine kieren kan vocht gemakkelijk van buiten naar binnen komen. Dit vocht zorgt ervoor dat schimmel eenvoudig kan groeien, en uiteindelijk zijn uw kozijnen dusdanig aangetast dat er nieuwe geplaatst moeten worden. Uw ramen goed afkitten is daarom van groot belang!

Advies over afkitten van ramen

Wilt u nog meer advies over het afkitten van uw ramen? Of uw ramen laten afkitten door de professionals van Kitvoegen.nl? Neem dan direct contact met ons op! Door het onderstaande formulier in te vullen, kunt u direct een offerte aanvragen. Wilt u telefonisch contact met één van onze werknemers, bel dan naar 088 – 548 86 34.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.