088 548 86 34

Particulieren

Kitvoegen.nl heeft veel ervaring met kitafdichtingen in onder andere badkamers, keukens, vloeren, sanitair en zwembaden. Of het nu gaat om het uitsnijden van oud kitwerk of het aanbrengen van nieuw kitwerk, Kitvoegen.nl is u optimaal van dienst. Samen met u bepalen wij welke kitproducten het beste passen bij uw specifieke situatie. Hieronder vindt u voorbeelden van ons werk. Wanneer u bij ons een offeretaanvraag doet wordt deze direct in behandeling genomen.

Vakantiepark
Waarom Kitvoegen.nl voor al je kitwerk in en rondom je huis

Waarom zelf prutsen met een kitpistool als je het kitwerk in en rondom je huis professioneel kunt laten uitvoeren door Kitvoegen.nl?

  1. Vakmanschap van Hoog Niveau;
  2. Altijd mooi kitwerk en 10 jaar garantie met afsluiten van een onderhoudsplan;
  3. Tijdsbesparing;
  4. Gebruik van Kwaliteitsmaterialen;
  5. Esthetische Meerwaarde;
  6. Geen Stress;
  7. Duurzame Resultaten;

Met Kitvoegen.nl ben je verzekerd van duurzame en betrouwbare kitvoegen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en temperatuurschommelingen.

Badkamer Kitten
Badkamers kitten

Heeft u net een prachtig nieuw bad, douche of toilet gekocht? Wij kitten uw badkamer graag voor u!

Of heeft u juist last van schimmel of lekkage in uw badkamer? Bestaand kitwerk van uw sanitair kan aangetast zijn en water doorlaten. Hierdoor kan veel onzichtbare schade in uw badkamer ontstaan. Wij kunnen dit voor u verhelpen en uw badkamer er weer als nieuw uit laten zien!

Toilet
Toilet kitten

Het kitten van uw toilet is belangrijk, zowel om hygiënische redenen, als om visuele redenen. Wanneer uw voegen netjes zijn gekit, voorkomt u aantasting van uw sanitair en lekkage. In uw toilet is het van belang dat zowel de horizontale als verticale kitnaden én de aansluiting tussen de tegels in uw toilet en eventuele wastafel goed zijn afgedicht. Kitvoegen.nl is specialist in toiletten kitten en helpt u graag.

Keuken Kitten
Keukens kitten

Heeft u net een prachtige nieuwe keuken gekocht en zoekt u naar een betrouwbare kitter om deze te kitten? Dan bent u bij Kitvoegen.nl aan het juiste adres! Wij kunnen onder andere uw spoelbak kitten. Heeft u last van aangetast kitwerk, veelal veroorzaakt door schimmel, die zorgt voor lekkage? Kitvoegen.nl verwijdert voor u de oude voegen en brengt nieuwe, schimmelwerende voegen aan. Uiteraard verzorgen wij ook kitwerk in nieuw geïnstalleerde keukens.

Tegel Vloer 1024X682
Vloeren kitten

Heeft u eindelijk de tegelvloer of natuurstenen vloer gevonden die aansluit bij de rest van uw interieur? Kitvoegen.nl adviseert u welk kitmateriaal het beste bij uw vloer past en brengt passend en kwalitatief hoogstaand kitwerk aan, zodat u jaren plezier zult hebben van uw vloer.

Zwembad
Zwembad kitten

Kitvoegen.nl heeft ruime ervaring opgebouwd in het afkitten van bestaande of nieuw geïnstalleerde zwembaden. Naast zwembaden kunt u uiteraard ook bij Kitvoegen.nl terecht voor sauna’s, whirlpools of stoombaden. Ook hier komen wij graag kit aanbrengen.

Kitwerk Terras 3
Buitenterras kitten? Nooit meer onkruid

Je buitenterras, dé blikvanger van je tuin waar je vanaf het voorjaar al heerlijk kunt vertoeven. Mooi aangelegd en dan begint ongewenst onkruid tussen de voegen van je terrastegels tevoorschijn te komen.

Gelukkig is er een eenvoudige en effectieve oplossing: professioneel kitwerk!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.