088 548 86 34

Ramen kitten

Het afkitten van uw ramen is een belangrijke klus. Het is daarom belangrijk dat het afkitten van uw ramen op de juiste manier wordt uitgevoerd. Kitvoegen.nl kan u daarbij helpen. Wij geven u graag advies over het kitten van uw ramen.

Bespaar op uw energiekosten: laat uw raam kitten

Eén van de redenen waarom het afkitten van ramen belangrijk is, is het feit dat er anders veel warmte verloren gaat. Hierdoor moet u de kachel hoger zetten wat extra stookkosten met zich meebrengt. Daarnaast kan er, wanneer uw ramen niet goed zijn afgekit, vocht binnenkomen. Door de kleine kieren van een raam kan vocht gemakkelijk van buiten naar binnen komen. Dit vocht zorgt ervoor dat schimmel eenvoudig kan groeien en uiteindelijk uw kozijnen zo aantasten dat er nieuwe geplaatst moeten worden. Uw ramen goed afkitten is daarom van groot belang!

Uw specialist in het afkitten van ramen

Kitvoegen.nl heeft ruim 20 jaar ervaring in kitwerk. Naast het kitten van ramen, zijn wij u ook graag van dienst bij het afkitten van uw badkamerkeuken, tegels of natuurstenen werkblad. Wij geven of graag advies over welke werkwijze het beste aansluit bij uw wensen. Wilt u weten wat Kitvoegen.nl voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.