088 548 86 34

Raamkit vervangen

Tussen de ramen en de kozijnen zit een kitrand die ervoor zorgt dat er geen lekkage ontstaat. Na verloop van tijd slijt de raamkit echter en is het tijd om deze te vervangen. Het is belangrijk om raamkit op tijd te vervangen, om zo schade aan de kozijnen te vermijden. Dit is echter wel een klus die nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Dus schakel voor het vervangen van oude kit vooral een gespecialiseerd kitbedrijf in.

De kosten van raamkit vervangen

Het is lastig om te zeggen wat de kosten zijn van raamkit vervangen, omdat dit van meerdere factoren afhankelijk is. Een belangrijke indicator is het aantal strekkende meters kitwerk dat uitgevoerd dient te worden. Als u Kitvoegen.nl uw raamkit laat vervangen, bent u zeker van een scherpe prijs. Wij doen u namelijk graag een passend prijsvoorstel voor het vervangen van uw kitwerk.

Wij zijn onder andere actief in de regio’s:

Meer informatie over raamkit vervangen

Eén van onze medewerkers voorziet u graag van meer informatie over het vervangen van raamkit. Heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 – 548 86 34 of vul het onderstaande formulier in om direct een offerte aan te vragen. Wij geven u graag 10 jaar garantie op raamkit vervangen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.