088 548 86 34

Scheepvaart

In de scheepvaart heeft Kitvoegen.nl reeds haar sporen verdiend. We hebben in deze branche al vele jaren ervaring. Wij verzorgen het kitwerk op allerlei schepen: van ultramoderne jachten tot massale marineschepen. Ook op het gebied van offshore en scheepsbouw is Kitvoegen.nl in te zetten.

Kitwerk binnen de scheepvaart

We hebben in de scheepvaart al heel wat projecten succesvol af mogen ronden. Zo hebben wij op een marineschip al de nodige kitwerkzaamheden mogen verzorgen, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever. Geen uitdaging is ons te gek, Kitvoegen.nl pakt ook graag uw kitwerk binnen de scheepvaart op. Leg uw uitdaging aan ons voor en wij bieden een passende oplossing.

Vraag informatie aan over scheepvaart kitten

Wilt u weten wat Kitvoegen.nl voor u kan betekenen, vraag dan gerust meer informatie bij ons aan. Wij houden rekening met al uw specifieke wensen en eisen. Uiteraard bieden wij kitwerk van de hoogste kwaliteit, waarbij wij u met het grootste gemak tien jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde werk. Vraag direct een offerte aan of bel ons op 088 – 548 86 34.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.