Afkitten douchecabine

Het afkitten van een douchecabine is geen makkelijke klus, want het is belangrijk dat dit tot in detail goed wordt uitgevoerd. Als het kitwerk niet goed is aangebracht, kan er schimmel ontstaan in de kieren. Uiteraard wilt u schade door schimmel vermijden en daarom is het correct afkitten van een douchecabine erg belangrijk. Kitvoegen.nl verzorgt deze klus graag voor u, waarbij we u 10 jaar garantie geven op het uitgevoerde kitwerk.

Speciale kit voor het afkitten van de douchecabine

De kit die onze kitexperts gebruiken voor het afkitten van uw douchecabine is speciale kit van hoge kwaliteit die niet zomaar bij elke bouwmarkt verkrijgbaar is. De kit is waterdicht, waardoor deze uitstekend te gebruiken is voor het afkitten van een douchecabine. Het water dat u gebruikt tijdens het douchen zal niet in de kieren gaan zitten, waardoor er ook geen schimmel zal ontstaan.

Meer informatie over het afkitten van een douchecabine

Heeft u nog vragen over het afkitten van een douchecabine of wilt u direct een afspraak maken om uw kitwerk te laten verzorgen, dan horen wij dat uiteraard graag van u. U kunt direct contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen. Dit kan eventueel telefonisch via 088 – 548 86 34. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden voor douchecabine afkitten, want wij voorzien u met plezier van uitgebreid advies.

Offerte aanvragen