088 548 86 34

Douchebak kitten

Een gemiddelde douche verbruikt zo’n 9 liter water per minuut. Al dit water verlaat de douche vrijwel direct weer via de douchebak. U begrijpt hierdoor wellicht al het belang van douchebak kitten, want als het kitwerk niet goed verzorgd is, kan lekkage ontstaan. Dit uiteraard met alle problemen van dien. Door het goed afkitten van de douchebak weet u zeker dat deze vele jaren mee zal gaan en dat is wel zo fijn.

Het douchebak kitten uitbesteden

Bij Kitvoegen.nl werken vakmannen die veel ervaring hebben met het kitten van douchebakken, douches en badkamers. Dit doen zij ook graag voor u in uw woning. Het is verstandig om het afkitten van de douchebak aan ons uit te besteden, omdat wij kit van de hoogste kwaliteit gebruiken en exact weten hoe het kitwerk aangebracht dient te worden. Bovendien is het zo dat u in dat geval zelf geen omkijken meer heeft naar het kitten van de douchebak.

10 jaar garantie op douchebak afkitten

Als u ervoor kiest om het afkitten van uw douchebak uit te besteden aan ons krijgt u 10 jaar garantie op het geleverde kitwerk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat de kosten zijn van douchebak kitten, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt direct online een offerte aanvragen, zodat u snel de prijs van kitwerk inzichtelijk heeft. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 088 – 548 86 34.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.