088 548 86 34

Kit verwijderen

Naast het aanbrengen van kit is Kitvoegen.nl ook goed in het verwijderen van oude kit. Door de oude kitranden netjes te verwijderen kunnen wij de nieuwe kit zo netjes mogelijk aanbrengen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw oude kit te verwijderen. Daarover informeren wij u uiteraard graag. Let op: kit over kit aanbrengen raden wij af.

Kit verwijderen met een mesje

U kunt de oude kit het beste verwijderen door met een klein, scherp mesje de oude kit weg te snijden. Dit werkt bij alle soorten kit goed. Met alcohol komt u ook een heel eind. Dit werkt met name goed bij acrylaatkit. Siliconenkit daarentegen is lastiger om te verwijderen. Bij deze kit moet u wel met een mesje de kit wegsnijden. De resterende kit kunt u insmeren met een kwastje en enige tijd in laten werken. Met een doekje kunt u daarna de overige oude kitranden gemakkelijk wegvegen.

Belang van oude kit verwijderen

Als er een nieuwe kitlaag aangebracht dient te worden, is het belangrijk dat de oude kit goed verwijderd is. Dit maakt het namelijk eenvoudiger om de nieuwe kitlaag aan te brengen. Met kit verwijderen legt u eigenlijk de basis voor het aanbrengen van een optimale, nieuwe kitrand. Ook het esthetische belang speelt mee bij de keuze voor kit verwijderen.

Laat uw kitranden verwijderen

Wanneer u oude kit wilt verwijderen kunt u dit het beste laten doen door een professionele partij. Kitvoegen.nl is zo’n professionele partij. Wij kunnen uw oude kit netjes verwijderen door het gebruik van de meest moderne apparatuur. Tegelijkertijd kunnen wij een mooie nieuwe laag kit aanbrengen. Voor meer informatie over kitranden verwijderen en vervangen kunt u contact opnemen met Kitvoegen.nl!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.