088 548 86 34

Kit over kit aanbrengen

Wanneer uw kitrand los begint te laten klinkt het eenvoudig om hier gewoon nieuwe kit overheen aan te brengen. Echter, is dit voor de lange termijn geen goede oplossing. Wanneer kit los heeft gelaten of zwarte plekken vertoond, wijst dit erop dat het schimmelwerende middel is uitgewerkt. De kit is hoe dan ook niet meer zo sterk als deze was na de installatie. Dit betekent dat de kit vervangen zal moeten worden.

De nadelen van kit over kit aanbrengen

  • De nieuwe kitrand gaat gegarandeerd op lange termijn weer los
  • Kit over kit aanbrengen geeft een minder strak eindresultaat
  • Kit over kit is een uitstel van (hogere) reparatiekosten

Oplossingen

Wij raden dus ten alle tijden aan uw kitranden eerst te verwijderen. Dit betekent dat er twee oplossingen mogelijk zijn. De kit zelf verwijderen of de reparatie laten uitvoeren door de experts van kitvoegen.

Zelf kit verwijderen

Als u zelf comfortabel bent met het verwijderen van kit kunt u het best beginnen met een scherp (Stanley)mesje om de kit uit te snijden. Vervolgens kan de rest van de kitrand rustig losgetrokken worden. De resterende stappen voor het zelf verwijderen van kit leest u hier.

Experts van Kitvoegen inschakelen

Het verwijderen en het aanbrengen van nieuwe kit is een klus die tijd en nauwkeurigheid vergt. De oude kit moet volledig worden verwijderd. Er mogen geen resten achterblijven zodat de nieuwe kitrand goed en strak aangebracht kan worden. Door de experts van Kitvoegen in te schakelen weet u zeker dat uw kitranden perfect worden. De kitexperts van Kitvoegen.nl vertellen u graag meer over kit over kit aanbrengen.

Wij zijn onder andere actief in de regio’s:

Meer weten over kit op kit aanbrengen

Voor meer informatie over wat Kitvoegen voor u kan betekenen vult u het onderstaande formulier in. Wij brengen ook graag een vrijblijvende offerte uit, dat betekent dat u niet direct ergens aan vast zit. Uiteraard hanteren wij zeer scherpe prijzen voor ons kitwerk waarbij wij hoge kwaliteit garanderen. U kunt ook telefonisch terecht bij Kitvoegen.nl door te bellen naar 088 – 548 86 34 voor meer informatie over kit op kit aanbrengen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.