088 548 86 34

Kitranden vervangen

Bij het vervangen van kitranden is het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Anders is de kans op beschadigingen vrij groot. Kitvoegen.nl geeft u een aantal tips hoe u kitranden het beste kunt vervangen. Kitranden hoeven niet jaarlijks vervangen te worden, maar gaan meerdere jaren mee. Wanneer er schimmel of beschadigingen zijn is het wel van belang om kitranden te vervangen.

Wij raden u echter aan om dit door een professionele partij uit te laten voeren. Kitvoegen.nl is zo’n professionele partij. Als kitter is het verwijderen en vervangen van kitranden een veel voorkomende werkzaamheid. Zo hebben we veel ervaring opgedaan en weten wij precies hoe kitranden vervangen moeten worden.

Stapsgewijs kitranden vervangen

Het vervangen van kitranden gaat aan de hand van een aantal stappen. Om te beginnen dient u de oude kit goed te verwijderen. Door eerst zoveel mogelijk kit weg te snijden met een mesje en daarna de restanten goed te verwijderen met kitverwijderaar, voorkomt u dat de nieuwe kit snel loslaat. Na het verwijderen van de kitranden is het belangrijk om de randen goed schoon te maken. Daarna kan het vervangen van de kit beginnen. Belangrijk is de afwerking van het kitwerk. Met een zogenaamde kitlepel veegt u langs de aangebrachte kitlaag voor een optimale afwerking.

Offerte voor kitranden vervangen

Wij begrijpen dat u waarschijnlijk niet alle materialen in huis heeft om kitranden te vervangen. Kitvoegen.nl heeft deze materialen wel.

Wij vervangen de kitranden graag voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie. Direct een offerte aanvragen? Dat kan.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.