088 548 86 34

Kitbedrijf Middelburg

Kitvoegen.nl richt zich bij de kitwerkzaamheden niet alleen op Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar ook op Zeeland. De hoofdstad Middelburg is een van de steden waar wij ons op richten. Middelburg ligt op een uurtje afstand van onze werkplaats. Daarom kunnen wij onze prijs zo goedkoop mogelijk houden.

Experts voor kitwerk in Middelburg

Heeft u een badkamer of sanitair, keukens of vloeren die afgekit moeten worden? De specialisten van Kitvoegen.nl helpen u graag. Onze medewerkers zijn uitstekende vakmensen met verschillende certificeringen, maar daarnaast ook zeer klantvriendelijk. Verder verzorgt Kitvoegen.nl ook alle kitwerkzaamheden in de nieuwbouw. Door de ruime ervaring en opgedane kennis is Kitvoegen.nl gespecialiseerd in het afkitten van allerlei soorten voegen. Maar ook gevelbouw, het afkitten van galerijvloeren en tunnels, zoals de Westerscheldetunnel zijn voor ons geen probleem.

10 jaar garantie op kitwerk

Voor het afkitten van zwembaden, sauna’s en bubbelbaden kunt u bij ons terecht. Kitvoegen.nl gebruikt hiervoor een speciale kit. Op die manier bent u verzekerd van een waterdicht zwembad. Wij geven u daarom ook 10 jaar garantie op al ons kitwerk! Naast Middelburg bieden wij onze werkzaamheden ook in de omgeving aan. Vlissingen, Goes en Terneuzen zijn een aantal steden waar wij werken. U kunt hier direct een offerte aanvragen!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.