088 548 86 34

Kitbedrijf Vlissingen

Naast Middelburg levert Kitvoegen.nl ook kitwerk af in Vlissingen. Met een uurtje reistijd vanaf onze werkplaats zijn onze kitexperts in Zeeland. Daarom kunnen wij onze diensten aanbieden tegen goedkope prijzen.

Hoge kwaliteit kitwerk in Vlissingen

Wij zijn een professioneel, gecertificeerd kitbedrijf met medewerkers die uitstekend vakwerk leveren en bovendien zeer vriendelijk zijn in de omgang. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en een goed resultaat. Daarom geven wij ook 10 jaar garantie op al ons kitwerk. Wij werken met de nieuwste apparatuur om kwalitatief goed kitwerk te leveren.

Particulier en zakelijk

Wij richten onze diensten op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Op de zakelijke markt richten wij ons vooral op nieuwbouw, gevelbouw en zwembaden. Maar ook tunnels afkitten, onderdelen van schepen waterdicht maken en renovatie zijn voor ons werkzaamheden die geen problemen opleveren. Voor de particuliere markt voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden uit: badkamer/sanitair, keukens, tegel/natuursteen vloeren en zwembaden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.