088 548 86 34

Kitbedrijf Schiedam

De meeste mensen kennen Schiedam als dé jeneverstad van Nederland. Kenmerkend voor Schiedam is de authentieke binnenstad vol grachten, pakhuizen, mouterijen en branderijen. Maar zelfs een authentieke stad als Schiedam vraagt zo nu en dan om renovatie en onderhoud. Woont u in deze mooie stad en bent u op zoek naar een gespecialiseerd kitbedrijf? Kitvoegen.nl is uw specialist op het gebied van al uw kitwerkzaamheden.

Specialist in kitwerk in Schiedam

Wij zijn u graag van dienst bij al uw renovatiewerkzaamheden, maar ook het kitten van uw badkamerbeglazingprojecten of uw muren is geen probleem. Voor ieder kitwerk bieden wij u de juiste oplossing. Als u in Schiedam woont bent u wellicht bekend met het gebouw “De Rotterdam”. In dit gebouw verzorgt Kitvoegen.nl al het kitwerk voor alle 285 hotelkamers, fitnessruimtes en sanitaire voorzieningen. Voor meer referenties verwijzen wij u graag naar onze .

Waarom Kitvoegen.nl als kitbedrijf?

Met ruim 20 jaar ervaring voorzien wij onze klanten van de beste oplossingen voor hun kitwerk. Geen project is voor ons te hoog gegrepen. Tunnels, zwembaden, badkamers, nieuwbouw of renovatie, wij doen het allemaal. Het grote voordeel van Kitvoegen.nl is dat wij 10 jaar garantie bieden op al uw kitwerk.

Contact met kitbedrijf Schiedam

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 088 548 86 34!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.