Waterdicht maken van zwembad

Het is belangrijk om een zwembad waterdicht te maken. Als een zwembad water lekt, dan blijft er een leeg bad over. Daarnaast kan het lekkende water voor overlast zorgen. Vaak denken mensen dat een betonnen wand of een bekistingsblok voldoende bescherming biedt tegen indringing van water of lekken. Dit is echter niet zo, want beton heeft vaak poreuze zones. Ook het plaatsen van tegels is geen makkelijk klusje. Tegels in zwembaden moeten tegen een stootje kunnen. Ze zijn meerdere maanden per jaar ondergedompeld en krijgen te maken met allerlei chemische producten. En vergeet de vorst niet!

Waterdicht maken door Kitvoegen.nl

De experts van Kitvoegen.nl weten precies hoe een zwembad waterdicht moet worden afgewerkt. Wij houden bij waterdicht afkitten rekening met uw wensen. Daarnaast besteden we extra veel aandacht aan gevaarlijke plekken, zoals de afvoer, watertoevoer en kijkgaten. Daarnaast kunnen wij ook uw balkon, kelder, spoelbakbadkamer, douche, douchewand en zwembad waterdicht maken!

Waterdicht maken van badkamer

Ook het waterdicht maken van een badkamer is zeer belangrijk. Neem bijvoorbeeld een douchebak: daar moet het water in blijven. Ook de wastafel hoort waterdicht te zijn. Bij Kitvoegen.nl maken we gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van afkitten en afwerking. Hierdoor genieten consumenten na oplevering van een perfecte badkamer zonder lekkages en zonder problemen.

Offerte aanvragen