088 548 86 34

Waterdicht kitten

Het belang van waterdicht afkitten is groot, want dit voorkomt lekkage, schimmel en andere ongewenste problemen met kitwerk. Wilt u zeker zijn van waterdicht kitwerk dan is het allereerst van belang dat de juiste kitsoort wordt gebruikt. Niet elke kit is namelijk geschikt voor waterdicht kitten. Bij Kitvoegen.nl gebruiken we voor elke klus de juiste soort kit, die optimaal hecht en afsluit. Dus wij gebruiken de beste kit om waterdicht kitwerk af te kunnen leveren.

Gegarandeerd waterdicht afkitten

Onze kitters komen graag bij u langs om waterdicht kitwerk te verzorgen. U kunt ons inschakelen om uw toilet, badkamer of keuken te kitten, maar ook wanneer u een zwembad heeft, verzorgen wij graag uw kitwerk. Daarnaast pakken wij het ook gerust groter aan en komen wij tunnels, schepen of nieuwbouw waterdicht kitten. U krijgt bij ons altijd 10 jaar garantie op de uitgevoerde kitwerkzaamheden.

Meer informatie over waterdicht kitten

Wilt u meer weten over waterdicht kitten en onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Via het onderstaande formulier kunt u direct een offerte aanvragen voor de uit te voeren kitwerkzaamheden. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken via 088 – 548 86 34. Wij staan u graag te woord over waterdicht afkitten en beantwoorden ook graag al uw andere vragen over kitwerk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.