088 548 86 34

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor kit onderhoud

Kitvoegen.nl helpt bij het opstellen van een MJOP voor kit onderhoud voor VVE’s en gebouwen

Kit onderhoud is een veelvoorkomende opdracht die wij vaak bij VVE’s en grote gebouwen uitvoeren, maar ook in woningen in bijvoorbeeld badkamers. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd om kitwerk goed en snel uit te voeren in verschillende type gebouwen. Ons ervaren team werkt door heel Nederland en België. Van grote appartementen en bedrijfspanden tot kleine woningen. Daarbij richten wij ons op het voorzien van kitvoegen van de juiste kit. Ook worden galerijen op de juiste manier voorzien van een coating.

Kitwerk onderhouden

Kitwerk onderhouden is belangrijk. Zeker bij grote gebouwen is het verstandig om het onderhoud van kit vast te leggen in een MJOP. Omdat dit belangrij k is werkt Kitvoegen.nl met de beste materialen, want hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Voor het afkitten van uw VVE, pand, of woning gebruiken wij kit die afgestemd is op het gebruik en omgeving.

Wanneer u zoekt naar een kitspecialist voor uw VVE of pand, bent u bij Kitvoegen.nl aan het juiste adres. Wij maken graag voor u een MJOP voor het onderhoud van uw kitwerk. Dit zal niet alleen schade voorkomen maar het zal u op den duur ook geld besparen!

MJOP voor kit onderhoud opstellen

Het is belangrijk om kit onderhoud structureel te plannen. Daarom ondersteunen wij in het opstellen van een MJOP voor uw VVE of gebouw, waarin we kit onderhoud vooruit plannen. Wij zorgen dat de kitvoegen in uw gebouw op de juiste manier worden afgekit, zodat u hier geen problemen mee krijgt. Wij geven bovendien 10 jaar afbouwende garantie op al ons kitwerk.

Meer weten over MJOP voor kit onderhoud of heeft u een andere vraag?
Neem dan contact met ons op! Kitvoegen.nl is u graag van dienst.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.