088 548 86 34

Kit onderhoud

Kitvoegen.nl verzorgt het onderhoud van kitwerk

Kit onderhoud is een veelvoorkomende opdracht die wij vaak bij VVE’s en grote gebouwen uitvoeren, maar ook in woningen in bijvoorbeeld badkamers. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd om kitwerk goed en snel uit te voeren in verschillende type gebouwen. Van grote appartement, bedrijfspanden tot kleine woningen. Daarbij richten wij ons op het voorzien van kitnaden van de juiste kit. Ook worden galerijen op de juiste manier voorzien van coating. Wij werken onder andere voor bedrijven, VVE’s, nieuwbouw projecten en particulieren en ondersteunen graag in het opstellen van een MJOP voor uw VVE of gebouw, waarin we kit onderhoud vooruit plannen.

Kitwerk onderhouden

Kitvoegen.nl werkt met de beste materialen. Hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Voor het afkitten van uw VVE, pand, of woning gebruiken wij kit die afgestemd is op het gebruik en omgeving

Wanneer u zoekt naar een kitspecialist voor uw VVE of pand, bent u bij Kitvoegen.nl aan het juiste adres. Kit onderhoud voorkomt niet alleen schade, maar bespaart u op langere termijn ook geld! Bovendien geven wij 10 jaar afbouwende garantie op al ons kitwerk.

Kit onderhoud laten uitvoeren

Kitvoegen.nl heeft een ervaren team van kitters in dienst. Wij werken door heel Nederland en België. Wij zorgen er voor dat de kitvoegen in uw woning of bedrijf op de juiste manier worden afgekit, zodat u hier geen problemen mee krijgt.

Meer weten over kit onderhoud of heeft u een andere vraag?
Neem dan contact met ons op! Kitvoegen.nl is u graag van dienst.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.