088 548 86 34

Afdichten

Het afdichten door middel van kitwerk is een belangrijke taak. Wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer waterdicht wilt maken, is het belangrijk dat het afdichten zeer secuur wordt uitgevoerd. Kitvoegen.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afdichten van onder andere keukens, vloeren, gevels, daken en badkamers.

Wat kunnen wij afdichten?

Er bestaan vele vormen van afdichten. Kitvoegen.nl is gespecialiseerd in het afdichten door middel van kitwerk. Het afdichten is voor onze werknemers geen probleem. Dit garanderen wij door 10 jaar garantie te geven op al ons kitwerk. Onze VCA certificering is het bewijs van de vakbekwaamheid van onze werknemers. Wij dichten vele onderdelen af. Het afdichten doen wij zowel particulier als zakelijk. Het afdichten bij u thuis bestaat onder andere uit het afdichten van badkamers en/of sanitair, keukens, tegelvloeren en zwembaden. Ook voor bedrijven zijn wij in te zetten. Wij verzorgen onder andere het afdichten van schepen, tunnels en gevels, maar zijn ook bij nieuwbouw in te zetten!

Afdichten door Kitvoegen.nl

Wanneer u uw kit afdichtingen door Kitvoegen.nl laat afdichten bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Hierdoor is het gebied waarbinnen wij werken steeds groter geworden. Zo zijn wij onder andere actief in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Afdichtingen plaatsen wij binnen een korte tijd. Benieuwd hoe lang het afdichten bij u duurt? Vraag dan direct een offerte aan!

Ook wanneer u nog vragen heeft over waterdichte afdichtingen of het afdichten van uw balkon bijvoorbeeld kunt u altijd contact met ons opnemen! Kitvoegen.nl, al 20 jaar specialist in kitwerk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.