088 548 86 34

Afdichtingen

Kitvoegen.nl is het kitbedrijf in Zuid-Holland dat uw afdichtingen afkit. Deze kunnen op verschillende manieren wordt gedicht. Wij doen dit door middel van kitwerk. Ons kitwerk is van de beste kwaliteit. Daarom geven wij 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Vormen van afdichtingen

Er bestaan verschillende vormen van afdichtingen. Wij dichten diverse onderdelen af. Onder andere badkamers, keukens, vloeren en zwembaden kitten wij af. Deze afdichtingen vallen onder de afdichtingen die wij uitvoeren voor particulieren. Ook de zakelijke markt bedienen wij. Daarbij kunt u denken aan nieuwbouw, gevelbouw, scheepsvloeren en tunnels.

Kitvoegen.nl is VCA gecertificeerd en verzekert u van de beste kwaliteit. Hierdoor geven wij u 10 jaar garantie op al onze afdichtingen. Een goed beeld krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk onze projecten!

Afdichtingen door Kitvoegen.nl

Kitvoegen heeft specialisten in huis die uw afdichtingen probleemloos afkitten. Voor afdichtingen in onder andere de provincies Zuid-Holland en Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief als kitbedrijf. De afdichtingen die wij voor u afdichten zijn zeer uiteenlopend: in uw douche, douchewand of dak dichten wij probleemloos af.

Vraag direct een offerte aan als u wilt weten welke scherpe tarieven wij hanteren voor afdichtingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u over alle mogelijkheden van ons bedrijf.

Badkamer Kitvoegen

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.