088 548 86 34

Gespecialiseerd in kit

Kitvoegen.nl gebruikt de hoogwaardige kit van SABA die in Nederland wordt geproduceerd en ontwikkeld. SABA is sinds 1933 leverancier van lijmen en kitten. Voor kozijnen en glas, tegelwerk, sanitair, gevels, dilatatievoegen, brugvoegen en vele andere toepassingen zijn SABA-kitten beschikbaar.

Kit met een lange levensduur

Natuurlijk wilt u lang plezier houden van het kitwerk. Daarom kiest Kitvoegen.nl voor de SABA-kitten met een zeer lange levensduur van zo’n 20-25 jaar bij juiste verwerking. SABA levert ook speciale kitten voor verwerking op natuursteen zodat uw kostbare bouwmaterialen vlekvrij blijven. SABA-kitten zijn voor hun specifieke eigenschappen gecertificeerd, zoals voor HACCP, brandwerendheid, chemische resistentie en dergelijke. Voor vastgoedbeheerders beschikt SABA over complete oplossingen voor onderhoud van gebouwen.

Meer informatie over kitten

Wilt u meer informatie over de toepassing van deze kitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u namelijk graag over de beste SABA-kit voor uw situatie. U kunt ons telefonisch om advies vragen door te bellen naar 088 – 548 86 34 of vraag onderstaand direct een offerte aan. Kitvoegen.nl is u graag van dienst.

Alle technische productinformatie treft u aan op de website van SABA.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.