088 548 86 34

Dilatatievoegen

Dilatatievoegen zijn voegen die de werking van materialen (het uitzetten en krimpen) op moeten vangen. Deze voegen zorgen ervoor dat de betreffende materialen niet scheuren. Dilatatievoegen worden onder andere toegepast op bruggen, waar werking veel voorkomt. Denk maar aan de hitte van de zomer en de kou van de winter. Met een goede dilatatievoeg wordt het uitzetten en krimpen opgevangen, zodat er geen schade aan de weg ontstaat.

Dilatatievoegen aanbrengen

Om scheurvorming te voorkomen is het belangrijk dat het dilatatievoegen aanbrengen goed wordt uitgevoerd. De vakmensen van Kitvoegen.nl hebben al vele malen deze voegen aan mogen brengen voor tal van opdrachtgevers en kunnen u ook uitstekend van dienst zijn. Voor het aanbrengen van dilatatievoegen maken wij gebruik van een hoogwaardige kitsoort die bestand is tegen trek- en drukkrachten en tegen invloeden van buitenaf.

Wij zijn onder andere actief in de regio’s:

Dilatatievoegen vervangen

U kunt ook bij ons terecht als u dilatatievoegen wilt laten vervangen. Wij slijpen de voegwanden eerst grondig schoon en nemen alle verontreinigingen weg. Daarna vervangen wij de dilatatievoegen en werken de voegen netjes af. Wilt u meer weten over het aanbrengen of vervangen van voegen, neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 088 – 548 8634.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.