088 548 86 34

Prijzen kitwerk

Kitvoegen.nl hanteert zeer aantrekkelijke kitwerk prijzen, waardoor het voor u vaak voordeliger uitpakt een vakman in te huren dan zelf aan de slag te gaan met het kitten van bijvoorbeeld uw douchebak. Ongeacht het kitwerk dat u uit wilt laten voeren: onze vakmensen zijn u graag van dienst. Wij geven u daarbij met het grootste gemak tien jaar garantie op het kitwerk dat wij voor u uit hebben gevoerd. Benieuwd naar de prijzen van kitwerk?

Scherpe prijzen voor kitwerk

Het is haast onmogelijk om vaste kitwerk prijzen te noemen, omdat deze afhankelijk zijn van diverse factoren. Wilt u bijvoorbeeld ook dat wij uw oude kit verwijderen of hoeft er alleen nieuwe kit aangebracht te worden? Voor elke klus hebben wij bovendien de best passende kitsoort die we gebruiken, wat ook weer van invloed is op de prijs. Daarnaast kunnen de prijzen van kitwerk variëren op basis van de kleur kitwerk die u wenst.

Kitwerk prijzen op maat

Wanneer u ons laat weten wat u gekit wilt hebben door onze kitter en hoeveel strekkende meter kitwerk nodig is, kunnen wij u informeren over onze prijzen van kitwerk. Bel gerust met één van onze medewerkers voor meer informatie of een offerte. Vul het onderstaande formulier in voor het opvragen van onze kitwerk prijzen of neem telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 088 – 548 8634.

Wij zijn onder andere actief in de regio’s:

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.