Kitbedrijf in Bergen op Zoom

Op zoek naar een ervaren kitbedrijf in Bergen op Zoom?

Kitvoegen.nl biedt haar diensten aan tegen scherpe prijzen! Dit kunnen wij garanderen vanwege de korte afstand. Binnen drie kwartier zijn wij vanaf onze werkplaats in Bergen op Zoom.

Kitwerk in Bergen op Zoom

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het waterdicht maken van uw badkamer. Door onze ruime ervaring op het gebied van kitwerk kunnen wij door het gebruiken van de juiste soort kit uw badkamer volledig waterdicht maken. Daarnaast kunnen wij dit ook doen voor uw zwembad, zowel in het particuliere als het zakelijke segment. Daarnaast werken wij ook in de nieuwbouw, de scheepvaart en ook keukens zijn voor ons geen probleem. Bovendien is renoveren ook een van onze werkzaamheden. U kunt daarbij denken aan het uitsnijden van oude kit en het opnieuw afkitten. Ook het kitten van oude vloeren van bijvoorbeeld kerkgebouwen behoren tot deze werkzaamheden.

Contact over kitten in Bergen op Zoom

Ook kitwerk in de omgeving van Bergen op Zoom is voor ons geen probleem. Op zoek naar een kitbedrijf in en rondom Bergen op Zoom? Vraag dan direct een offerte aan!

Offerte aanvragen