088 548 86 34

Afkitten tegels

Wanneer tegels geplaatst zijn, is het belangrijk om deze goed af te kitten. Dankzij het afkitten van tegels ontstaat er namelijk een mooie, strakke afwerking. Dit geeft niet alleen een beter aangezicht, maar het is ook uit hygiënisch oogpunt van belang. Goed afgekit tegelwerk zorgt namelijk dat er geen water doorgelaten kan worden, waardoor er geen schimmel zal ontstaan.

Hoe werkt het afkitten van tegels?

Afkitten van tegels is een klus die nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. De oude kit verwijderen is daarbij de eerste stap. De ondergrond moet namelijk droog en vet- en vochtvrij zijn. De kit behoort gelijkmatig verdeeld te worden over de gehele voegbreedte (de ruimte tussen de tegels). Bij het afkitten van tegels is de afwerking ook erg belangrijk.

Afkitten van tegels volledig verzorgd

Voor de experts van Kitvoegen.nl is het afkitten van tegels een routineklus die wij met veel plezier voor u uitvoeren. Wij geven u maar liefst 10 jaar garantie op het door ons uitgevoerde kitwerk. Wilt u ons het afkitten van uw tegels laten verzorgen, vraag dan gerust een offerte bij ons aan. Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op via 088 – 548 8634.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.