088 548 86 34

Toilet kitten

Kitwerk in een toilet heeft niet alleen een esthetische functie, maar ook een hygiënische functie. Een toilet kitten is een delicaat karwei, waarbij zowel de horizontale als de verticale hoeken goed afgekit moeten worden. Daarnaast is het bij een toilet afkitten belangrijk dat er kit wordt aangebracht daar waar de tegels en het sanitair met elkaar in contact komen.

Laat Kitvoegen.nl uw toilet kitten

Kitvoegen.nl heeft al ruim twintig jaar ervaring met kitwerk, waaronder ook toiletten kitten. Wilt u uw toilet laten kitten, dan kunt u Kitvoegen.nl inschakelen voor deze klus. Onze ervaren kitters weten precies de juiste hoeveelheid kit aan te brengen voor het beste eindresultaat. U kunt qua toilet kitten bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit kitwerk tegen zeer scherpe prijzen.

Contact opnemen over toilet kitten

Voor zowel het particuliere als het zakelijke segment levert Kitvoegen.nl kitwerk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact op om een afspraak te maken. U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 088 – 548 86 34. Wij komen graag uw toilet afkitten. U krijgt daarbij tien jaar garantie op het kitwerk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.