088 548 86 34

Professioneel kitten

Het komt regelmatig voor dat iemand die een nieuwe badkamer of keuken laat plaatsen, zelf het kitwerk gaat uitvoeren. Dit heeft vaak niet het gewenste resultaat (strak kitwerk) tot gevolg. Bij Kitvoegen.nl worden we regelmatig gebeld door mensen die zelf hun badkamer gekit hebben. Dat is zelden tot nooit om te vertellen hoe mooi het eindresultaat is. Meestal wordt gevraagd of wij het kitwerk opnieuw kunnen doen. Want wat is er gebeurd: de kit is niet gelijkmatig verdeeld, waardoor het eindresultaat te wensen over laat.

Professioneel kitten door Kitvoegen.nl

Wij kitten al ruim 20 jaar door heel Nederland en België en weten daarom hoe wij professioneel moeten kitten. Op het gebied van kitwerk bieden wij u:

  • Hoge kwaliteit
  • Secuur aangebracht
  • Vrij van lekkages
  • Schimmelwerend
  • Mooie uitstraling

Het professioneel kitten van onder andere badkamers, keukens en zwembaden hebben wij de afgelopen jaren al vele duizenden keren uitgevoerd. Met alle plezier doen wij dat gerust nog een keer, maar dan voor u. Zo weet u zeker dat uw kitwerk dusdanig wordt aangebracht dat het vele jaren mee zal gaan, zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is.

Meer informatie over professioneel kitten

Wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van professioneel kitten, dan kan dat uiteraard. Wij verzorgen zowel nieuw kitwerk als het vervangen van bestaand kitwerk. Daarbij snijden wij ook met plezier de oude kitranden weg voor u. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 088 – 548 86 34 of vraag direct online een offerte aan voor professioneel kitten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.